Pot-limit Omaha versenyek garantált nyereményalappal!

Az Unibet Pokeren minden nap pot limit omaha versenyekkel várunk, méghozzá garantált nyereményalappal!

A PLO versenyek különösen izgalmasak, hiszen az omahában négy lapot kapsz, amelyek közül kettőt kell felhasználnod a lapkombinációd kialakításához! Az omaha versenypatárat lent találod.

Soha nem játszottál még omahát?

Nem gond, nézd meg videónkat a pot limit omaha alapjairól!

Teljes versenynaptár
Versenynaptár nevezési díjak alapján

Tutorial video

A pot limit omaháról

A texas hold'emről való váltás omahára általában nem egyszerű. Több lap van játékban és többször találkozhatsz magasabb értékű lapkombinációval.Ha PLO-t játszol, észre fogod venni, hogy sokkal több olyan szituáció van, amikor húzód van és tovább tudnál menni. Itt fontos azonban megjegyezni, hogy érdemes az erősebb húzókra koncentrálni, mert egy-egy gyengébb sorral vagy színnel könnyen nézhetsz kellemetlen mutatás elé!

A zsebpárok nem olyan erősek, mint hold'emben

Szintén fontos megjegyezni, hogy azok az indulólapok, amelyek magas párokat tartalmaznak, nem olyan értékesek omahában. Mivel minden játékos négy lapot kap, a nyertes lapkombináció átlagosan sokkal erősebb lesz, mint hold'emben. Egy ász pár nagyon sokszor elég lesz egy leosztás megnyeréséhez hold'emben, míg omahában szinte esélytelen, hogy ez lesz a legerősebb lap a leosztásban. Omahában jó kezdő stratégia lehet az erős húzókra való koncentrálás - próbálj meg minél több és erősebb sort és színt kialakítani!
 

Kezdj omaházni most!