NFL: Ingyenes élő fogadás

Az NFL szupersztárjai hétről-hétre parádés teljesítményt nyújtanak, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy tartsuk velük a lépést.

Köss egy mérkőzés előtti fogadást legalább 3500 Ft értékben az NFL idei szezonjának bármelyik csütörtök esti mérkőzésére és a fogadásod után kapsz egy 1500 Ft értékű ingyenes élő fogadást, amelyet felhasználhatsz ugyanazon a héten, az egyik vasárnapi NFL-mérkőzésen. 

Szállj be a játékba, kösd meg az első fogadást és válogass minden vasárnap legalább 11 különböző mérkőzés közül, amelyeket élőben nézhetsz az Unibet TV jóvoltából!

Fogadj most, nézd a kedvenc csapatod meccseit és hozd ki a legtöbbet az NFL idei szezonjából!
 

 

Fogadj most!
Felhasználási feltételek
  • A promóció minden héten, hétfő 00:01 és vasárnap 23:59 között tart, további értesítésig. Ahhoz, hogy jogosult legyél erre az ajánlatra, be kell jelentkezned a fiókodba.
  • Ahhoz, hogy részt vegyél a promócióban legalább 3500 Ft értékben kell fogadnod egy amerikai futball mérkőzésre.
  • A minimum odds 1.80. Ha több fogadást is kötsz egyszerre, mindegyik oddsnak 1.80 felett kell lennie.
  • Csak a készpénzes fogadások érvényesek; az ingyenes fogadások, valamint a bónusz alapokkal és profitnövelővel kötött fogadások nem számítanak bele a promócióba. A cash out fogadások szintén nem érvényesek.
  • Az ingyenes élő fogadások bármilyen NFL-eseménnyel kapcsolatban felhasználhatók. Az ingyenes élő fogadások nyereményei nem tartalmazzák a tétet.