Online sporfogadás: Zárómeccsek és nemzetközi kalandok

február 12, 2024

A topligák rendre hétvégére időzítik a legfontosabb mérkőzéseket, ez azonban nem azt jelenti, hogy hétfőn ne rendeznének izgalmas bajnoki találkozókat. Három ligában is derbikre kerül sor hétfő este, olyan párosítás is lesz, amely döntően befolyásolhatja adott csapatok esélyeit a hátralévő hónapokra. A Premier League-ben a Chelsea próbálja elkerülni a mostaninál is borzasztóbb szezonzárást. A Crystal Palace ilyen szempontból ideális ellenfélnek tűnik, ugyanakkor hazai pályán ez a londoni együttes is képes meglepni nagynevű riválisokat.

Hasonló a helyzet a Juventus és az Udinese találkozóján. A torinói gárda harcol azért, hogy legalább az elméleti esélyük megmaradjon a bajnoki címre. Ehhez mindenképpen nyerniük kellene az Udinese ellen, ám ez közel sem lesz egyszerű a kiesés ellen küzdő gárdával szemben, az online fogadás kedvelői tehát reménykedhetnek egy izgalmas meccsben. Mi mindenesetre szokás szerint hozzuk majd a legjobb oddsokat.

Ha több meccs is érdekel, még nagyobb nyeremény ütheti a markodat: Akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!

Míg a Manchester City Köbenhavn elleni párharca simának tűnik, a Real Madridnak lehetnek nehéz percei az RB Leipzig ellen a BL-ben. A Lipcse sincs igazán jó formában, ám már bizonyították, hogy a nemzetközi kupában nem lehet leírni őket.

Ráadásul most teljes biztonsággal fogadhatsz a Bajnokok Ligája találkozóira: nálunk nyugodtan „hibázhatsz”, ugyanis ha esetleg nem jönne be a fogadásod, akkor a tétedet 3000 forint értékű ingyenes fogadás formájában visszatérítjük!