Online sportfogadás: Óriási meglepetésekre lenne szükségünk…

január 24, 2024

Nem jött össze a németek elleni győzelem, a magyar férfi kézilabda-válogatott látványosan elkészült az erejével a középdöntő utolsó előtti mérkőzésén: az első félidőben jól játszott Chema Rodriguez gárdája, sokáig vezetettünk, ám a szünetre végül egygólos hátránnyal ment a magyar csapat. A második játékrészben teljesen szétestek Fazekas Gergőék, a felkeményedő német védelemről szinte lepattantak a kétségbeesett rohamok, miközben a hazai átlövők brillíroztak.

A csoportgyőztes Franciaország ellen sem számíthatunk könnyű összecsapásra, az oddsok azonban valamivel nagyobb esélyt adnak a piros-fehér-zöld sikerre, tekintve, hogy a gallok már kvalifikálták magukat az elődöntőbe, így bátran pihentethetik a legjobbjaikat a címvédő Svédország elleni rangadóra. Egy magyar bravúrgyőzelemmel van még esély az elődöntőre, ám ehhez a németeknek ki kell kapniuk Horvátország legjobbjaitól, míg Ausztria nem nyerhet Izland ellen. Nem a legjobb kilátások…

A foci fogadás rajongói sem dúskálnak a lehetőségekben, de azért akad pár izgalmas hétközi csörte. Az angol Ligakupa döntőjében ellenfélre vár a hazai pályán gálázó Chelsea, a Liverpool pedig egygólos előnyből vághat neki a Fulham elleni elődöntő második mérkőzésének. Spanyolországban a Real Sociedad már bejutott a Király-kupa elődöntőjébe, míg a Girona a Mallorca, a Barcelona az Athletic Bilbao, a Real Madridot kiejtő Atlético Madrid pedig a Sevilla ellen kísérli meg a négy közé kerülést.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a hétközi kupameccsekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!