Online Sportfogadás: Ötkarikás esélyek

február 7, 2024

A közeljövőben több válogatottunk is azért küzd, hogy ott lehessen a párizsi játékokon. A tét nem kicsi, hiszen a magyar sport rekordot dönthet abból a szempontból, hogy hány csapat kvalifikál az ötkarikás tornára. Mi a legjobb oddsok társaságában készülünk az izgalmas eseményekre, elsőként a női vízilabda-válogatott szereplését követjük figyelemmel.

A mieink számára csütörtökön Ausztrália ellen következik egy csoportrangadó. A déli kontinens csapata ellen az elmúlt időszakban nem volt rossz mérlege a magyar válogatottnak, a siker pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy ne szálljon el idő előtt a jó szereplés reménye. 

A magyar női kosárlabda-válogatott pedig történelmi tettet hajthat végre a párizsi kvalifikációval, ehhez Japán, Spanyolország és Kanada ellen kellene sikereket elérni és legalább egy csapatot megelőzni. Az izgalmak tehát garantáltak, mi pedig nem hagyjuk cserben az online fogadás kedvelőit. 

Ahogy azokat sem, akik számára a foci fogadás jelenti a világot. Schäfer András csapata, az Union Berlin a Mainz otthonában próbál pontokat szerezni és közelebb zárkózni a középmezőnyhöz. Bármilyen furcsa is ezt kimondani, a két csapat jelenlegi formáját tekintve ez bizony egy kiesési rangadó. az előző egymás elleni meccsek alapján pedig akár egy sokgólos találkozó is alakulhat. 

A legjobb oddsok mellett a kiemelkedő ajánlatokra is érdemes lesz figyelni. Akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz, ráadásul minden héten összesen tíz alkalmad van megnövekedett összeg bezsebelésére, ha a megfelelő kombinációban fogadsz.