Online sportfogadás: Újabb izgalmas BL-hét

november 6, 2023

A foci fogadás kedvelőire remek hét vár: a Bajnokok Ligájában már a negyedik játéknap jön, így egyes csapatok bebiztosíthatják a továbbjutásukat, míg mások nagyon messze kerülhetnek a hőn áhított tavaszi folytatástól. Emellett pedig izgalmas bajnoki meccsekre is sor kerül a hét elején, így biztosan lesz mit nézni.

Rögtön egy ilyen találkozókkal kezdünk, a bajnokság legnagyobb pozitív meglepetését okozó Tottenham Hotspur a Chelsea-t fogadja. A londoni kékek eddigi szezonja nem ítélhető meg könnyen, hiszen hiába vannak biztató jelek a játékban, az eredmények csak nem akarnak jönni. Most viszont lehet esély a meglepetésre, hiszen ez a forduló eddig is a váratlan eredményekről szólt. Természetesen az általunk kínált legjobb oddsok szerint továbbra is a Ange Postecoglou csapata a meccs esélyese.

Kedden aztán folytatódik a Bajnokok Ligája, ismét remek derbikkel és meccsdömpinggel. A halálcsoport meccsei ezúttal a keddi játéknapra jutottak. A Borussia Dortmund némi meglepetésre nyert az előző fordulóban a Newcastle otthonában, egy újabb sikerrel valóban bejelentkezhetnének a továbbjutásra. A csoport második mérkőzésen a Paris SG akár be is biztosíthatja utóbbi cél elérését, ha megnyeri az AC Milan elleni meccset, míg utóbbiak szinte már most is elbúcsúzhatnak a továbbjutástól.

Ne hagyd ki a legfontosabb meccseket! Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!