Online sportfogadás: Újabb rangadók jönnek

március 29, 2024

Nincs már sok hátra a bajnokságokból, jönnek azok a mérkőzések, amelyek döntenek arról, hogy kik végeznek az első helyen. Ám természetesen nemcsak az első pozíciókért van nagy küzdelem, legalább ennyire fontos a nemzetközi kupaindulás és az is, kinek kell búcsúznia az első osztálytól. Ebből a szempontból tehát bőséggel válogathatunk a hétvégi programból, a foci fogadás kedvelői tehát dörzsölhetik a tenyerüket, lesz mit nézni az ünnepi készülődés mellett.

A szombati játéknap kiemelkedő mérkőzése a Bayern München és a Borussia Dortmund találkozója lesz. Az előző szezonnal ellentétben most nem a bajnoki cím lesz majd a kérdés, viszont mindkét csapat van annyira nehéz helyzetben, hogy fontos legyen számukra ez a mérkőzés. Ilyen alkalmakkor pedig könnyen jöhet egy-egy izgalmasabb, akár sokgólos találkozó.

Ha másik meccs is érdekel, fogadj kötésben, hiszen akár 50%-kal megnövelt nyeremény is ütheti a markodat!

A legjobb oddsok természetesen az angol bajnokság mérkőzéseire is vonatkoznak, már csak azért is, mert itt is sor kerül egy igazi rangadóra. A Manchester City ellenfele az Arsenal lesz, s ha valaki ránéz a bajnoki tabellára, rögtön tudja, hogy miért nagyon fontos ez a találkozó. Lehet, hogy nevető harmadikként a Liverpool jön ki belőle a legjobban?

Az élő fogadás szakértői számára most különleges ajánlattal készülünk. Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! Ha pedig végig velünk tartasz, páros jegyet nyerhetsz a magyar válogatott egyik Eb-meccsére vagy a BL-döntőre!