Online sportfogadás: Úton a legnagyobbak közé

április 8, 2024

Hétfő este az olasz bajnokság szolgáltat remek mérkőzést a futball fogadás és a legjobb oddsok kedvelői számára. Az Inter az Udinese otthonába látogat, s nyugodtan mondhatjuk, immáron igazán kedvező helyzetben. A milánóiak előnye ugyanis már jelenleg is 11 pont a bajnokságban, nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy szinte csak formalitás számukra a hátralévő néhány mérkőzés. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne játszhatnának egy izgalmas találkozót az Udinesével, pláne úgy, hogy a két csapat legutóbbi három egymás elleni mérkőzése egyaránt négy gólt hozott.

Ráadásul a sportfogadásban a hétfő sem szürke nap! Nálunk hétfőnként befizetési bónuszt kapsz, akár 10 ezer forintig!

Kedden pedig a következő körével folytatódik a Bajnokok Ligája, a futball királysorozata. Ez már az a szakasz, amikor nem lehet választani egyes találkozók közül, mert a maga nemében mind remek. A keddi játéknapra két derbivel hangolódhatnak. Az Arsenal-Bayern München a párosítás alapján igazi BL-klasszikusnak számít, a Real Madrid pedig a Manchester Cityt fogadja az odavágón az elmúlt időszak talán legnagyobb klasszikusán. Az ilyen meccsekért érdemes igazán foglalkozni az élő fogadással: bármi és annak ellenkezője is könnyedén megtörténhet.

Ráadásul a BL mindig nagy nyereményekkel kecsegtet: Vegyél részt ebben az ingyenes tippjátékban a Bajnokok Ligája rajtjának apropóján és ha helyesen válaszolsz az összes kérdésre, akkor akár 8 millió Ft extra készpénz landolhat nálad!