Online sportfogadás: A Bajnokok Ligája halálcsoportja hű maradt a nevéhez

december 13, 2023

Már csak két hely kiadó a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, ahova a Manchester United, a Benfica és a Sevilla sem fért be, ám itt még nem ér véget a nagy hiányzók sora… Az utolsó forduló szerdai játéknapján az FC Porto és a Sahtar Donyeck vív ki-ki meccset, amelyen egy döntetlen is elég a Sárkányoknak, hogy – a Barcelona mögött – bemasírozzanak a nyolcaddöntőbe.

A legnagyobb figyelem azonban a halálcsoportra irányul, ahol a már továbbjutott Dortmund a második pozíciót elfoglaló Paris SG-t, míg a Newcastle United az AC Milant látja vendégül. Már a sorsoláskor bivalyerősnek és kiszámíthatatlannak tűnt ez a kvartett, a klubok pedig nem hazudtolták meg magukat: a francia bajnoknak egy győzelem elég az üdvösséghez, míg a Szarkák és a Rossoneri találkozójának győztese szintén továbbjuthat, ha a párizsiak kikapnak Németországban. Izgalmakban nem lesz hiány, és ne feledd, most egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markodat, ha Fogadásépítővel tippelsz a BL, valamint a többi nemzetközi kupasorozat találkozóira!

Az Európa Konferencia Liga kínálatából a Ferencváros-Fiorentina párosítás mozgathatja meg leginkább a foci fogadás rajongóit, hiszen a zöld-fehérek hazai pályán vívhatják ki a továbbjutást. Természetesen a Genk-Csukaricski meccset is kiemelt figyelemmel követik majd a magyar nézők, akárcsak az Európa Liga csoportkörének összecsapásait, például a West Ham-Freiburg, a Brighton-Marseille, a Betis-Rangers és a Rennes-Villarreal csoportdöntőket.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, valamint az Európa Konferencia Liga mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!