Online sportfogadás: A férfi kosárlabda vb negyeddöntői következnek

szeptember 4, 2023

Az biztos, hogy a FIBA nem spórolt a meccsekkel a kosárlabda vb-n: rengeteg mérkőzést játszanak a csapatok, ráadásul meglepő eredményekből sincs hiány. Kétségtelen, hogy a címvédő Spanyolország – második csoportkörös – búcsúja óriási megdöbbenést keltett, ám Kanada legjobbjai végül felülmúlták az ibériaiakat, akik a sorsdöntő találkozó utolsó negyedében kriminálisan teljesítettek.

Ausztrália válogatottja sem menetel tovább a dobogó felé , miután a Fülöp-szigetek-Indonézia-Japán triumvirátus rendezte tornán kiestek a Kenguruk, akárcsak Görögország és Montenegró legjobbjai. A negyeddöntők előtt az oddsok – nem meglepő módon – a Team USA végső sikerét prognosztizálják. Paolo Banchero és a többi NBA-sztár Olaszország nemzeti csapatával néz szembe a legjobb nyolc között – az Orlando Magic sztárjának ez egy kiemelten érzelmes mérkőzés lehet.

Az amerikai csapatot legyőző Litvániának a bivalyerős Szerbiát kell kiejtenie a negyeddöntőben, míg a másik tökéletes mérleggel álló gárdára, Németországra az újoncként rendkívül magabiztosan menetelő Lettország vár, míg a spanyolokat kiejtő Kanada a Luka Doncic vezényelte Szlovéniával nézhet farkasszemet.

Kiegyenlített küzdelemre, szoros meccsekre és drámai pillanatokra óriási az esély – nézd a mérkőzéseket, vedd fel a fonalat a torna közepén, illetve gyűjtsd össze a barátaidat, hogy együtt élhessétek át az izgalmakat!

Kosárlabda fogadás közben se feledkezz meg a hét második felében esedékes labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkről: válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a mérkőzésekre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!