Online sportfogadás: A hét NBA-slágermeccsei

január 8, 2024

Kicsit laposan indul január második hete, már ami a labdarúgást illeti: a foci fogadás kedvelőinek alighanem a hét közepéig kell várniuk, hogy lecsaphassanak az akár 50%-os nyereménynövelő kínálta szuper jutalmakra, miközben az NBA-szerelmesei egész héten nagyon komoly összecsapások közül szemezgethetnek!

A Los Angeles-i rangadóval kezdődött a hét, amelyet az Indiana Pacers-Boston Celtics, illetve a Los Angeles Clippers-Phoenix Suns mérkőzések követnek – főleg utóbbi találkozó kecsegtet sztárparádéval: jön az öregecske nagy négyes vs. idősödő nagy hármas ősrobbanás. Az Orlando Magic és a Minnesota Timberwolves párosítása szintén nem gyenge, ahogy a Dallas Mavericks-Memphis Grizzlies összecsapás is izgalmasnak tűnik. Csütörtök hajnalban pedig jöhet egy valódi csúcsmeccs, amelyen a Keleti konferencia éllovasa (Boston Celtics), valamint a Nyugati konferencia listavezetője (Minnesota Timberwolves) akasztja össze a bajuszát – a legjobb oddsok a zöld-fehérek sikerét vetítik előre, más kérdés, hogy alig 24 órával később már a szintén nagyon izmos Milwaukee Bucks ellen kellene jól teljesítenie a Keltáknak…

A Miami Heat-Oklahoma City Thunder és a Los Angeles Lakers-Phoenix Suns találkozók zárják a hétköznapokat, majd jöhet a hétvégi őrület: válogass a szuper oddsok közül a Philadelphia 76ers-Sacramento KIngs, a Memphis Grizzlies-Los Angeles Clippers, a Milwaukee Bucks-Golden State Warriors mérkőzések, illetve a címvédő Denver Nuggets találkozói kapcsán, majd vigyél haza óriási nyereményt!