Online sportfogadás: A legjobbak között

december 22, 2023

Egészen impresszív, amit Unai Emery vezetésével idén az Aston Villa csinál. A birminghami gárda úgy van a legjobb négy között a Premier League-ben, hogy ezt a helyüket igazából senki sem kérdőjelezheti meg. Legyőzték otthon az Arsenalt és a Manchester Cityt is, az ünnepek alatt pedig újabb nagyvadakra vadászhatnak - nem véletlenül lettek ők az online sportfogadás rajongóinak kedvencei. A nagy hajtás előtt felvezetésként a Sheffield Uniteddel találkoznak, és minden esély megvan arra, hogy újabb pontokkal tapadjanak a közvetlen élmezőnyre. 

Ha kombinációban fogadsz, még izgalmasabbak lehetnek a meccsek: ha ezt az opciót használod, most akár 50 %-kal megnövelt nyeremény is ütheti a markodat. De érdemes szétnézni a decemberi ajánlataink között is, ugyanis most nemcsak sportfogadással járhatsz jól: pörgess extra készpénzért a Kaszinóban, valamint játssz a pókerasztalnál és söpörj be szuper nyereményeket!

Természetesen a darts világbajnokság sem hagy minket cserben az év utolsó napjaiban, sőt, egészen impozánsnak ígérkezik a péntek esti program: a torna egyik nagy esélyesének kikiáltott Dimitri van den Bergh a német Florian Hempel ellen lép színpadra, a másik német, Martin Schindler ellenfele Jermaine Wattimena lesz, a legenda, Raymond van Barneveld pedig a lengyel Szaganski ellen borzolja a darts fogadás kedvelőinek idegeit. 

A nálunk elérhető legjobb oddsok és különleges ajánlatok teszik még teljesebbé az élményt: most minden nap 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást vághatsz zsebre, ha velünk tartasz a PDC világbajnokság alatt.