Online sportfogadás: A Premier League-ben nincs megállás!

december 26, 2023

Karácsony első napján szusszant egyet a sportvilág, december 26-án azonban már ismét teljes futball-lázban éghetnek a foci fogadás rajongói, hiszen öt összecsapással érkezik a Boxing Day, melynek csúcsmeccsén a hektikus Manchester United fogadja a bajnoki dobogót megcélzó Aston Villát, illetve Szoboszlai Dominik is pályára léphet a Burnley otthonában.

A két ünnep között sincs megállás, szerdán három, míg csütörtökön két találkozót rendeznek a szigetországban, az őrületes karácsonyi időszak pedig általában alaposan átszabja a világ – talán – legerősebb ligájának erősorrendjét. Gyakran megesik, hogy az oddsok alapján hiába jóval esélyesebb egy-egy gárda, még a legnagyobb csapatok is csúnyán felsülhetnek, visszacsúszhatnak a tabellán, megint mások pedig elkezdhetik a felzárkózást, előzést.

Utóbbi csoportba tartozhat a Manchester City, amely az utóbbi időben tudása alatt teljesített, a vereségek és döntetlenek pedig viszonylag komoly ponthátrányt jelentettek. A címvédő a jó formában lévő Everton otthonában kezdheti meg a kapaszkodást, míg a Chelsea-nek ugyanez a terve a Crystal Palace elleni londoni rangadón.

A Tottenham újból visszatalált a győztes útra egy komoly hullámvölgy után, ugyanakkor a Brighton csapatával meggyűlhet a Sarkantyúsok baja – a „madarak csatája” háromesélyes meccsnek ígérkezik. Az éllovas Arsenalnak nem kell sokat utaznia, az Ágyúsok hazai pályán – egy hamisítatlan londoni derbin – vennének revansot a West Ham United gárdáján, miután a Kalapácsosok novemberben simán kiejtették őket a Ligakupából…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben Premier League mérkőzésekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!