Online sportfogadás: A rangadók hétvégéje következik

február 2, 2024

Kezdődik a vizes-vb, dübörög az NBA, de február első hétvégéjén nem lehet más a középpontban, mint a labdarúgó meccsek és a foci fogadás. Egymást követik a nagyobbnál nagyobb mérkőzések, ráadásul a honi futball szerelmeseinek sem lehet oka panaszra: kezdődik az NB I, méghozzá nem is akármilyen találkozóval, hiszen a fővárosi derbin az MTK fogadja az Újpestet, de a keleti rangadót – Debrecen-Diósgyőr – is nagy várakozás övezi.

A szombati Freiburg-VfB Stuttgart és Girona-Real Sociedad mérkőzések az oddsok alapján háromesélyes párosításoknak mondhatók, míg az Eredivisie csúcsmeccsének végkimenetelét ugyancsak bajos megjósolni. A szezont szörnyen kezdő, majd magára találó Ajax fogadja a listavezető PSV Eindhovent, amely mindössze két pontot szórt el 19 forduló alatt. Az elképesztő teljesítményt nyújtó PSV játékosai szinte már a nyakukban érezhetik a bajnoki aranyérmet, ám Amszterdamban rendkívül nagy csata vár rájuk.

A hét utolsó napján sem maradunk pompás ütközetek nélkül: Angliában az első helyen álló Liverpool a harmadik pozíciót elfoglaló Arsenal otthonában vendégszerepel, Hollandiában pedig az AZ Alkmaar fogadja a Feyenoordot. Dél felé haladva tovább fokozódik az izgalom, hiszen a Lyon-Marseille randevú is pikánsnak ígérkezik, de a Serie A kedvelői sem panaszkodhatnak az Atalanta-Lazio párosítás, valamint a Derby d’Italia, azaz az Inter-Juventus találkozó láttán. És akkor a Real Madrid-Atlético Madrid örökrangadóról még szó sem esett…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák meccseire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!