Online sportfogadás: A végéhez közeledve

április 22, 2024

Lassan április hónap is véget ér, azaz minden sportágban közeledünk a végelszámoláshoz. Ezeken a meccseken már nem lehet hibázni, ugyanis egy-egy rosszabb teljesítmény akár az egész szezonos remek teljesítményt is keresztülhúzhatja. A legjobb oddsok szakértői tehát pontosan tudják, hogy ezek azok a hetek, amikor minden mérkőzésben van valami izgalmas.

Indítsunk a futballal, ugyanis hétfő este nagyon fontos milánói derbit rendeznek. Az AC Milan ugyanis azért küzd, hogy egyáltalán bármi esélyük maradjon a bajnoki címre. Stefano Pioli a hírek szerint szinte biztosan távozik a szezon végén, a szép búcsú azonban még meglehet, még akkor is, ha az Inter szinte biztosan megelőzi majd őket. Ha átnézünk a másik oldalra, Simone Inzaghi csapata azért küzd, hogy már most biztosítsák a bajnoki címüket és az utolsó hetekben koncentrálhassanak az ünneplésre.

A hétfő nemcsak a remek futball meccsek miatt kánaán a foci fogadás kedvelői számára, a hét első napján ugyanis befizetési bónusszal kedveskedünk a játékosoknak. Nincs más dolgod, mint elfogadni ezt az ajánlatot, feltölteni a számlád és jóváírunk neked egy 25%-os befizetési bónuszt, akár 10 ezer forint értékig!

Mindeközben pedig már az NBA Playoff is zajlik, kedd hajnalban például remek meccsek várnak ránk, amik az élő fogadás szempontjából is izgalmasak lehetnek. Mindenképpen érdemes figyelni a New York Knicks és a Philadelphia 76ers találkozójára, ahol előbbi csapat kezd előnyből, a Denver Nuggets-Los Angeles Lakers meccsen pedig LeBron Jamesék próbálnak javítani.

A rájátszásra mi is remek ajánlatokkal készülünk: amennyiben a rájátszás bármelyik harmadik mérkőzésére fogadsz és nyersz, akkor duplán nyersz, ugyanis nem csak a fogadásod értékét kapod meg, hanem egy 15 ezer forint értékű ingyenes fogadást is, melyet bármelyik párharc negyedik mérkőzésén tudsz felhasználni!