Online sportfogadás: A Veszprém idén révbe érhet?

szeptember 13, 2023

Szerdán kezdetét veszi a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, a tradicionális nagy csapatok, a Paris-SG, a Kiel, a Barcelona és a Kielce természetesen ebben az évben is nagy eséllyel szállnak harca a végső győzelemért, de a legtöbb szakértő szerint a Telekom Veszprém esélyei is igen jók ebben a szezonban, de ha már magyarok, nem szabad megfeledkeznünk az OTP Bank-Pick Szegedről sem - természetesen mindkét csapat rangadóira az általunk kínált legjobb oddsok társaságában fogadhattok.

Időrendi szempontból a szegediek rajtolnak korábban. Az immáron Kárpáti Krisztián által vezetett együttes a Paris-SG ellen próbál meglepetést okozni. Az persze egyértelmű, hogy nem a Tisza-partiak lesznek a találkozó esélyesei, de az eddigiek alapján arra legalábbis mindenképpen van esélyük, hogy szorossá tegyék a találkozót.

Bár a Veszprémet a sorozat legnagyobb esélyei  között tartjuk számon, az első fordulóban nem lesznek egyértelmű esélyesek, hiszen a címvédő Magdeburg otthonába látogatnak, abba a GETEC Arénába, ahol tavaly nagyon sima vereséget szenvedtek. Vajon idén végre minden összeáll a Bakonyban? Egy biztos, az online fogadás kedvelői velünk semmiről sem maradnak le.

Ráadásul a BL-rajtra különleges ajánlattal készülünk! Köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!