Online sportfogadás: Angol csapatok kulcsfontosságú meccsei

október 23, 2023

A hét eleje ezúttal is némileg csendesebb, ám kedden már teljes fordulatszámon pörögnek újra a meccsek és az ehhez kapcsolódó fogadás lehetőségek.

Az előbbi félmondat azonban közel sem jelenti azt, hogy hétfő estére ne jutna fontos találkozó, sőt, a Tottenham mérkőzése az angol listavezető szempontjából is fontos lehet. Ange Postecoglou vezetésével egyelőre remekül teljesít a Tottenham, egy győzelemmel ismét az élre kerülhetnének. Persze az online sportfogadás szempontjából bízhatunk abban is, hogy a Fulham megpróbál majd meglepetést okozni. 

A topligák közül a Serie A-ban és a La Ligában is rendeznek találkozókat, így ha több meccs is érdekel, ismét jó opció lehet a kötésben fogadás: fogadja több meccsre és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Kedden pedig beindul a nagyüzem a Bajnokok Ligájában, több nagyon pikáns párharcra is számíthatunk a hét első nemzetközi meccsnapján. A BL eddigi legkellemesebb meglepetése a Lens csapata, egy újabb győzelemmel nagyon közel kerülhetnének a továbbjutáshoz, de ebben a csoportban az Arsenalra sem vár könnyű túra a Sevilla otthonában. A Manchester United pedig szinte kezelhetetlen távolságba kerülhet a legjobb 16-tól, ha nem tudják megverni a Koppenhágát. Egyszerű dolga persze nem lesz az angol csapatnak, hiszen a Galatasaray ellen már begyűjtöttek egy pontot a dánok. 

Ha szeretnéd élőben látni a Vörös Ördögök sztárjait, illetve persze Szoboszlai Dominiket, van számodra egy remek ajánlatunk, amellyel ma estéig még mindig nyerhetsz: nyerj két VIP jegyet a Liverpool – Manchester United mérkőzésre, amit december 16-án rendeznek.

Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozás után a legalább 1500 Ft értékben fogadást kötni bármilyen labdarúgó mérkőzésre és máris részt veszel a nyereménysorsoláson, amit kizárólag magyar játékosaink számára rendezünk.