Online sportfogadás: Bajnoki és kupameccsek az El Clásico árnyékában

április 19, 2024

Ismét nagyon erős hétvége elé nézhetnek a foci fogadás rajongói, számtalan remek mérkőzés közül szemezgethetnek, ám van egy, amelyik mindegyiket túlszárnyalja. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen már a pénteki nap is a szuper bónuszokról, illetve a futballról szól: pályára lép a Lazio, a Juventus és az Athletic Bilbao is.

Természetesen, az ingyenes fogadás megnyerésével kecsegtető ingyenes tippjátékunk egész hétvégén tart, ahogy a jobbnál jobb összecsapások is. Szombaton érkezik például a Valencia-Real Betis meccs, a nap fénypontja pedig a Manchester City-Chelsea FA-kupa elődöntő lesz: az oddsok könnyed City-sikert jósolnak, de az égszínkékek kisebb gödörbe kerülhetnek a Bajnokok Ligája búcsú után, egy meccsen pedig mindegyik csapat verhető – ebben bíznak a Chelsea-szurkolók is.

A vasárnapi Coventry-Manchester United FA-kupa meccsen egyértelmű az esélyes kiléte, a Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen csatában viszont nehéz állást foglalni. A BL-ben továbbjutó Paris SG az egyre jobb formában lévő Lyont fogadja, a hétvégét pedig a Real Madrid-Barcelona mérkőzés zárja. A Királyi Gárda jobb formában és lelkiállapotban, ugyanakkor kimerültebben várja az örökrangadót, míg a gránátvörös-kékek egy utolsó hajrát indíthatnak a bajnoki címért, ha nyernek idegenben.

A kiváló végszó után, a jövő hét kezdete is elég meggyőző: a hétfői AS Roma-Bologna csörte tétje a negyedik hely lehet, míg a Derby della Madonnina a világ legnagyobb városi rangadóinak egyike. Ezúttal a Rossoneri fogadja a Nerazzurrit, azaz az AC Milan lesz a pályaválasztó a győzelem esetén bajnoki címet bezsebelő Inter ellenében.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az FA-kupa elődöntőire, illetve az európai topligák meccseire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!