Online sportfogadás: Bajnoki döntők

február 9, 2024

A hétvégén több sportágban is nagyon fontos mérkőzéseket rendeznek. Olyan találkozókat, amelyek arról is dönthetnek, hogy ki nyeri meg a bajnoki címet. Szombat délután indul a remek program, mégpedig a Real Madrid és a Girona találkozójával. A Real a foci fogadás kedvelőinek favoritja volt ebben a szezonban, és bár vezetik is a ligát, a Girona bizony megnehezíti Carlo Ancelotti csapatának dolgát. A legjobb oddsok szerint akár egy sokgólos meccs is benne van, de abban biztosak lehetünk, hogy remek mérkőzés lesz.

Ráadásul most folyamatosan jönnek a remek ajánlatok: töltsd fel a számlád legalább 3300 Ft értékben és jóváírunk neked egy 50%-os befizetési bónuszt!

A német bajnokságban sem kisebbek az izgalmak. A Bayer Leverkusen 30 meccs óta veretlen, ha esetleg a Bayern München ellen is tudnának nyerni, egészen nagy esélyük lenne arra, hogy sok év után megfosszák Thomas Tuchel csapatát a bajnoki címtől. Mi remek ajánlatokkal szolgáljuk ki az online fogadás kedvelőit: ha mindegyik meccs érdekel, köss kombinációs fogadást, amellyel akár 50%-kal megnövelt nyereményt is hazavihetsz.

Hétfő hajnalban pedig jön a mindent eldöntő mérkőzés az NFL-ben. Vajon Patrick Mahomes vagy Brock Pardy emelheti magasba a trófeát? Nálunk kiderül és közben a legjobb ajánlatok várják az amerikai foci fogadás megszállotjait.