Online sportfogadás: Bajnoki találkozók és kupamérkőzések

október 30, 2023

A derbik hétvégéje ugyan véget ért, ám a futball fogadás megszállottjai már válogathatnak is a különböző hétközi összecsapások közül.

Hétfőn az Empoli-Atalanta, valamint a rangadónak is bátran nevezhető Lazio-Fiorentina találkozó tartja lázban a rajongókat: mindkét patinás klub a jövő évi BL-szereplést szeretné elérni, eddig a Violák formája tűnik ígéretesebbnek.

Kedden, szerdán és csütörtökön érkeznek az országos kupasorozatok mérkőzései. A Coppa Italia találkozói között nem találunk igazán kiemelkedő párharcot, ugyanakkor több Serie A-csapat is pályára lép. Spanyolországban hasonló a helyzet: november első napján elképesztően sok összecsapást rendeznek, megannyi élvonalbeli gárdával, azonban rangadót itt sem találunk, alsóbb osztályú klubok ellen bizonyíthatnak a nagyok.

A DFB Pokal esetében viszont nincs okunk panaszra: a Wolfsburg-RB Leipzig, a VfB Stuttgart-Union Berlin és a Dortmund-Hoffenheim találkozókat mindenképpen érdemes figyelemmel követni, hiszen egymás után búcsúznak majd a Bundesliga-csapatok.

Angliában a Ligakupa nyolcaddöntői színesítik a szürke hétköznapokat, méghozzá nem is akármilyen párosításokkal. A West Ham United egy londoni rangadó keretein belül látja vendégül az Arsenalt, a Chelsea a Blackburn ellen próbál lendületbe jönni, míg Kerkez Milos csapata (Bournemouth) Szoboszlai Dominik csapatát (Liverpool) fogadja. Az oddsok a Manchester United hazai sikerét prognosztizálják a Newcastle United ellen, amely újabb manchesteri nagycsapatot ejteni ki a versenyből.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a felsorolt kupamérkőzésekre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!