Online sportfogadás: BL-rangadók és lila-zöld összecsapás Firenzében

október 4, 2023

A keddi Bajnokok Ligája-program nem hemzsegett az igazán nagy mérkőzésektől (csak a meglepetésektől), a szerdai menü viszont mindenkit kárpótol, hiszen terítékre kerül a halálcsoport, de a címvédőre is kemény kirándulás vár.

A korai idősávból az Atlético Madrid-Feyenoord összecsapást érdemes kiemelni, majd jönnek a rangadók: az AC Milan a három pontért érkezik Dortmundba, ám a BVB-nek hazai pályán nem fér bele a botlás, ha tovább szeretne jutni a kvartettből. Annál is inkább, mert a jelenleg csoportelső Paris SG Angliába látogat, ahol – az oddsok alapján is – elbukhat a Newcastle United ellen. A Szarkák hasonló helyzetben vannak, mint a Darazsak, semmiképpen nem veszíthetnek, ha meg akarják érni a kupatavaszt.

A Barcelona portói vendégjátéka tartogathat meglepetést, míg a regnáló aranyérmes Manchester City Lipcsébe látogat. Az RB Leipzig ellen szinte már megszokott a sokgólos égszínkékmezes siker, azonban Pep Guardiola csapata a múlt héten két vereséget (a Ligakupában, illetve a bajnokságban) is összeszedett. Kérdés, hogy ez letöri-e a Premier League címvédőjének önbizalmát, vagy még jobban összekovácsolja és élesebbé teszi a csapatot.

Az Európa Ligában Sallai Roland Freiburgja az Európa Konferencia Liga címvédőjét, a West Ham Unitedot fogadja, míg Szoboszlai Dominik csapata (azaz a Liverpool) a Royale Union Saint-Gilloise gárdáját látja vendégül. Magyar szempontból viszont egy lila-zöld összecsapás tartja majd leginkább lázban a szurkolókat: Firenzébe látogat a Ferencváros, amely az első meccsét győzelemmel abszolválta. A múlt szezonban EKL-döntőt játszó Fiorentina azonban nem tudott nyerni a Genk otthonában, így győzelmi kényszerben lépnek pályára a Violák – kemény meccs vár a zöld-fehérekre…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, valamint az Európa Konferencia Liga csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!