Online sportfogadás: bravúrok közelében

január 15, 2024

Az elmúlt napokat a magyar sportközvélemény szempontjából a férfi vízilabda-és kézilabda válogatott szereplése uralta. Mindkét együttes erőn felül teljesített és sok örömet szerzett a szurkolóknak, ám ahhoz hiányzik még néhány lépés, hogy igazán nagy sikerekről beszélhessünk a két Európa-bajnokságon.

A kézilabda fogadás kedvelői elsőként az utolsó csoportmeccsen szurkolhatnak a mieinknek. Chema Rodríguez csapatának továbbjutása már nincs veszélyben, ugyanakkor a torna további lefolyásának szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy a mieink hány ponttal érkeznek a középdöntőbe. A következő ellenfél, Izland kerete alapvetően erősebb, mint a magyar válogatotté, de két ilyen mérkőzés alapján már az általunk kínált legjobb oddsok sem írják le a mieinket. Az biztos, hogy meg kell majd próbálni visszafogni az izlandi rohamokat…

Férfi vízilabda-válogatottunk pedig már a bronzéremért küzdhet majd kedden. A horvátok ellen elfogyott a lendület, a hazai csapat fizikálisan felőrölte a fiatal magyar együttest. Ennek ellenére ez a gárda már két nagyon szép meglepetést okozott, így az online fogadás szakértői most sem járnak rosszul velük. A bronzéremért azt az olasz csapatot kell majd felülmúlnia a mieinkenk, akiket egyszer már legyőztek a tornán. Minden adott tehát a jó teljesítményhez, még akkor is, ha az olaszokat minden bizonnyal fűti majd a visszavágás vágya.

Mindeközben persze futball mérkőzések is lesznek, hétfő este pályára lép az Atalanta, kedden pedig jön a Juventus. Ráadásul most még tovább emeljük a tétet, hiszen akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!