Online sportfogadás: Célkeresztben Párizs!

március 15, 2024

A hétvége legfontosabb eseménye a magyar sport szempontjából a férfi kézilabdázók ötkarikás selejtezője lesz. Egy sportág megítélését hazánkban rendkívüli módon befolyásolja, hogy ott vannak-e a csapatok a négy évente megrendezendő csúcseseményen, ebbe az irányba most férfi kézilabdázóink tehetnek nagy lépést. Egyszerű dolga viszont semmiképp sem lesz Chema Rodríguez csapatának, épp ezért lesznek a meccsek igazi ínyencségek a legjobb oddsok kedvelői számára.

Szombaton Norvégia ellen a legfontosabb a rohanás megakadályozása lesz, vasárnap pedig megfelelően kell reagálni a portugálok által alkalmazott sokféle taktikai megoldásra. Az tehát teljesen biztos, hogy a kézilabda fogadás kedvelői nem hagyják ki ezeket a meccseket, mi pedig a korábban említett legjobb oddsok mellett extra ajánlatokkal is kedveskedünk nekik. Ha kombinációs fogadást kötsz, akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz.

Hétvégén emelett a futball NB I-ben is nagy rangadókra kerül sor. Az elmúlt hetekben rosszabb formába kerülő Puskás Akadémia ellenfele a Ferencváros lesz, ráadásul Budapesten, ami egyik csapatnak sem kecsegtet túl sok sikerrel. Ugyanakkor ősszel is láthattuk, hogy a Fradi tud szenvedni a bajnoki meccseken, így nagy hibát követünk el, ha előre beírjuk a két pontot a zöld-fehéreknek.

Köss egy előzetes fogadást legalább 5000 Ft értékben bármilyen NBI-es mérkőzésre és egy 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod, ha az NBI 25. fordulójában a gólok száma tíz fölött lesz!