Online sportfogadás: Csalódott nagycsapatok

március 11, 2024

A Premier League idei szezonja a szokásosnál is izgalmasabban alakul. A bajnoki címért folytatott harc egyre élesebb, ráadásul most három csapat részvételével zajlik, a középmezőnyben pedig több olyan gárda is van, amely a szezon előtt nagyobb ambíciókkal vághatott neki a bajnoki szereplésének, most mégis azért kell küzdeniük, hogy megragadjanak a felső házban.

A legjobb oddsok kedvelői számára tehát különleges ínyencséget kínál a hétfő esti Chelsea-Newcastle találkozó, hiszen pont ezek azok a derbik, amiknek a legnehezebb megjósolni a végkimenetelélt. Eddie Howe csapata minden bizonnyal megpróbálja majd ráerőltetni az akaratát a londoni kékekre, jelen formájukban azonban ez egyáltalán nem lesz egyszerű.

Ám nemcsak a csapatokra vár izgalmas hajrá, hanem a játékosainkra is. Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! A főnyeremény pedig nem más, mint egy páros belépő a magyar válogatott valamelyik Eb-mérkőzésére vagy a BL-döntőre!

Kedden pedig már folytatódik a Bajnokok Ligája is. Az Arsenal-Porto találkozón az első meccs eredménye ellenére arra számíthatunk, hogy érvényesül majd a papírforma, a Barcelona-Napoli visszavágó viszont teljesen nyíltnak tűnik. Mi a legjobb oddsok mellett remek ajánlatokkal is készülünk a legrangosabb európai kupasorozatra: Használd a Fogadásépítőt a Bajnokok Ligájára és ha nem jönne be a tipped akkor a tétedet 3000 forint értékű ingyenes fogadás formájában visszatérítjük!