Online sportfogadás: Darts minden mennyiségben

december 18, 2023

Az év utolsó hónapjában a sportrajongók tudják, minden a dartsról szól! Számolhatjuk a 180-akat, izgulhatunk, hogy most lesz-e kilencnyilas, illetve persze szurkolhatunk a kedvenc játékosainknak. Ahogy megszokhattuk, rögtön a torna elején elkezdődik a nagyüzem: a hétfői nap kivételével egészen karácsonyig minden nap két turnusban figyelhetjük a találkozókat. 

A hétfői nap ilyen szempontból viszonylag csendesnek tűnik, mindössze négy találkozó vár ránk, néhány meccsre azonban így is érdemes lesz figyelni. Nyugat-európai rangadóra kerül sor kezdésként, a belga Vandenbogaerde dolgát próbálja majd megnehezíteni a francia Tricole. A nap zárótalálkozóján pedig pályára lép majd a torna egyik fő esélyese, Gerwyn Price, akinek ellenfele az angol Scutt lesz. Meglepő lenne, ha a walesi szettet veszítene, de ha így történik, a nálunk elérhető legjobb oddsok nagy nyereményeket sejtetnek. 

Az online fogadás szempontjából még izgalmasabb lesz a keddi nap. Délután remeknek ígérkezik James Wade találkozója, hiszen az angol klasszis nem kapott könnyű ellenfelet a kanadai Campbell személyében. Este pedig jön Michael van Gerwen, aki szintén megizzadhat az ír Barry ellen. 

A világbajnokságra ismét remek ajánlattal készülünk: fokozzuk tovább az izgalmakat, ugyanis most minden nap 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást vághatsz zsebre!

Ha pedig nemcsak sportfogadással nyernél, látogasd meg decemberi promóicióink listáját. Nyerj ingyenes fogadást, pörgess extra készpénzért a Kaszinóban, valamint játssz a pókerasztalnál és söpörj be szuper nyereményeket!