Online sportfogadás: Der Klassiker és egyéb ínyencségek

november 3, 2023

Múlt hétvégén is megannyi rangadó közül válogathattak a futball fogadás kedvelői, most pedig tovább folytatódik a nagy meccsek sora: Angliában, Franciaországban, Németországban, illetve Dél-Európában is akad egy-két igazán komoly mérkőzés.

Kezdjük az utóbbiakkal, majd haladjunk a még nagyobbak felé: Itáliában az Atalanta-Inter és a Fiorentina-Juventus találkozók kapcsán érdemes böngészni az oddsok hosszú listáját, míg Ibériában a Real Sociedad-Barcelona összecsapás tartja lázban a baszk és a katalán fanatikusokat. Franciaország még mindig a Marseille-Lyon balhé lázában ég, pedig közeleg az újabb rangadó, ezúttal a jó formában lévő Lille látogat az OM otthonába – a kőkemény mérkőzés garantált!

A Premier League szombati programjának csúcsmeccse a Newcastle-Arsenal találkozó, de a kupapofonba beleszaladó Manchester United Fulham elleni csörtéje is érdekesnek ígérkezik. Ez lehet Erik ten Hag búcsúmeccse? Az biztos, hogy Ange Postecoglou még sokáig maradhat a Tottenham Hotspur kispadján, hiszen remekül menetelnek a Sarkantyúsok, akik hétfő este a hullámzóan teljesítő Chelsea csapatával néznek farkasszemet egy hamisítatlan londoni derbi keretein belül.

A Bayern München dortmundi kirándulása a hétvége legnagyobb durranása, főleg annak fényében, hogy a bajorok – szégyenteljes módon, egy harmadosztályú csapat ellen – kizúgtak a Német Kupából. A BVB szűken, de nyert, viszont a Klasszikuson – a hazai pálya ellenére – esélytelenebbnek számítanak a sárga-feketék. Persze néha az oddsok is tévedhetnek, ugyanakkor a Bőrnadrágosok a két klub elmúlt öt találkozójából négyet megnyertek, míg egyszer döntetlent játszottak a felek. Vajon most megtörik a rekordbajnok dominanciája?

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!