Online sportfogadás: Derbi, de nem rangadó?

március 1, 2024

A hétvégi futballkínálat egyik kiemelkedő találkozója kétségtelenül a manchesteri derbi lesz. Ezúttal a City lesz majd a pályaválasztó, a városi riválisnak pedig ebben a párosításban akár egy döntetlen is nagy eredmény lenne. Ám könnyen lehet, hogy az sem lesz elég, hiszen ha a Manchester United pontot veszít Pap Guardiola tanítványai ellen, akár tíz pont fölé is nőhet a hátrányuk a még BL-induló Aston Villával szemben, ami a szezon ezen szakaszában már majdnem biztosan végzetes lenne.

Az online fogadás kedvelői azonban mégsem írhatják le a Manchester Unitedet, hiszen tudjuk, hogy a Vörös Ördögöknek jelenleg ez az egyik legkényelmesebb felállás: mindenki teljesen esélytelennek tartja őket, nyugodtan lehet védekezni, az ilyen minimalista meccstervek pedig hoztak már pontokat a konyhára például a ten Hagéknak a Liverpool ellen vagy a Chelseanek pont a City otthonában. Az persze ettől függetlenül nem kérdés, hogy melyik csapat oldalon van a komolyabb minőség.

A foci fogadás kedvelői tehát nagy izgalommal várhatják a találkozót, mi pedig a legjobb oddsok mellett kiemelkedő ajánlatokkal készülünk nekik: Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! Ráadásul ha végig velünk tartasz, tiéd lehet az elképesztő fődíj is, egy páros jegy a magyar válogatott valamelyik Eb-meccsére vagy a BL-döntőre!