Online sportfogadás: Derbik szerte Európában

április 5, 2024

Foci fogadás és izgalmas promóciók szempontjából is jól indul a péntek, hiszen 50%-os befizetési bónusz, illetve egy francia rangadó is várja a sportfogadás megszállottjait. A Bajnokok Ligája-szereplésért küzdő Lille fogadja az Európa Ligáért iparkodó Olympique de Marseille csapatát, a rangadók sora pedig hosszan folytatódik a hét utolsó két napján is.

A PSV Eindhoven-AZ Alkmaar összecsapás kétségtelenül gólgazdagnak ígérkezik, míg a Bundesligában a Freiburg-RB Leipzig és a Borussia Dortmund-VfB Stuttgart találkozók vonzzák majd leginkább a nézőket. A Derby della Capitalén, azaz az AS Roma-Lazio csörtén két olyan edző – Daniele de Rossi és Igor Tudor – vezeti majd csatába a csapatokat, akik még sohasem tapasztalták meg az örök város ütközetének legendás hangulatát az oldalvonal mellől. A szombati meccsdömpinget a spanyol Király-kupa fináléja zárja, amelyen az oddsok Athletic Bilbao sikert prognosztizálnak a Mallorca ellenében.

A vasárnapi ebéd után indulhat a skót csontzene: a Glasgow Rangers és a Celtic rangadója ritkán békés, főleg, hogy egyetlen pont választja el egymástól a tabellán az ősi riválisokat. A Manchester United és a Liverpool vetélkedése szintén nagy múltra tekint vissza, ráadásul a listavezető Vörösök most nem hibázhatnak az Old Traffordon, ha meg akarják kaparintani a bajnoki aranyérmet. Arról már nem is beszélve, hogy Szoboszlai Dominikék visszavágnának az FA-kupában elszenvedett vereségért is.

Hollandiában a Feyenoord-Ajax mérkőzés a hétvége másik nagy attrakciója, míg a magyar bajnokságban a Ferencváros végleg leszakíthatja magáról az üldöző Paksot, Itáliában pedig a Juventus próbál meg egyenesbe kerülni az ugyancsak gyengélkedő Fiorentina ellen.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!