Online sportfogadás: Derbikkel tér vissza a klubfutball

október 20, 2023

Véget ért a válogatott szünet, jöhetnek az öreg kontinens legerősebb bajnokságainak legjobb meccsei!

A liverpooli városi derbi, azaz a Liverpool-Everton találkozó nyitja a hétvégi programot: a hazaiak az első négy hely egyikéért, míg a vendégek a bennmaradásért harcolnak, az oddsok a Vörösök győzelmét vetítik előre, ám egy rangadón tényleg bármi megtörténhet...

Például, most akár egy 1500 Ft értékű fogadással két VIP-jegyet is nyerhetsz a Liverpool-Manchester United Premier League-mérkőzésre!

A Mersey-parti derbi után irány London – jöhet egy hamisítatlan fővárosi rangadó? A Chelsea fogadja az Arsenalt: az Oroszlánok kezdik elkapni a fonalat, a legutóbbi két mérkőzésüket idegenben nyerték meg és elkezdtek felzárkózni a középmezőny elejéhez, míg az Ágyúsok idén már tényleg megszereznék a bajnoki címet, egyelőre veretlenek, ráadásul legutóbb a Manchester Cityt is le tudták győzni, idegenben pedig még nem vesztettek pontot a szezonban.

Hasonlóan parázs hangulat várható Dél-Franciaországban, ahol a Nice és a Marseille csapnak össze. Két évvel ezelőtt a nizzai meccsen elszabadultak az indulatok, remélhetőleg erre most nem kerül sor, a játék keménységére viszont aligha panaszkodhatunk majd… A Juventus milánói vendégjátéka zárja majd a hétvégét: könnyen megeshet, hogy a szebb napokat is megélt Öreg Hölgy mindhárom pontot a listavezető AC Milan otthonában felejti. A futball fogadás rajongóinak mindig igazi csemege a Rossoneri és a Bianconeri ütközete.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!