Online sportfogadás: Egyetlen győzelem kell az Eb-kijutáshoz

október 16, 2023

Szerbia: kipipálva! A magyar labdarúgó-válogatott – óriásit küzdve – oda-vissza legyőzte az Európa-bajnoki selejtezőcsoport legerősebb nemzeti csapatát: Belgrád után Budapesten is 2-1-es sikert arattak Marco Rossi fiai – annak ellenére, hogy az oddsok mindkétszer szerb sikert prognosztizáltak. Most pedig következhet a „végső” erőpróba Litvániában, ahol már két fordulóval az Eb-selejtezők vége előtt meglehet a hőn áhított Eb-kijutás!

Ennél nagyobb motivációra aligha van szüksége a piros-fehér-zöld nemzeti tizenegynek, de a futball fogadás rajongói sem panaszkodhatnak, hiszen akár egy 1500 Ft értékű fogadással is két VIP-jegyet nyerhetnek a Liverpool-Manchester United Premier League-mérkőzésre, sőt most egy 10 ezer Ft értékű befizetési bónusz bezsebelésére is remek alkalom nyílik!

A keddi, kaunasi találkozóval egy időben rendezett Szerbia-Montenegró összecsapás komoly ütközetnek ígérkezik, mégsem ez a játéknap legnagyobb mérkőzése: Anglia a Wembley-ben fogadja Olaszország legjobbjait, egy esetleges vereség mind a két csapat számára végzetes lehet, ha Ukrajna továbbra is remekül teljesít.

A hétfői menüben is akadnak izgalmas meccsek, több nagyágyú is bajban van… Svédország utoljára 1996-ban nem tudott kijutni a kontinenstornára, most viszont ismét otthonról nézheti a viadalt, ha nem nyeri meg az utolsó három mérkőzését, köztük a Belgium elleni összecsapást. Más kérdés, hogy a sárgamezesek kvalifikációjához alighanem ez is kevés lenne, Ausztria vereségei is kellenének az északiak sikeréhez.

Hollandia eddig hozta a kötelezőket, viszont Franciaország ellen otthon és idegenben is vereséget szenvedett. Görögország szintén behúzta a megnyerhető találkozókat, így – egy meccsel többet játszva – az Oranje előtt állnak a csoportban. A narancsmezes gárdának győznie kell Athénban, ellenkező esetben igencsak rázós lehet a selejtezősorozat vége…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Európa-bajnoki selejtezőkre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!