Online sportfogadás: Egyetlen pontot kell szerezni az Eb-kijutáshoz!

november 15, 2023

Hiába kavartak a meccs helyszínével a bolgárok, az oddsok alapján még mindig a magyar labdarúgó-válogatott a szófiai csata toronymagas esélyese. Nagyon bizonytalan helyzetben készülhetett az összecsapásra Marco Rossi legénysége, a Bolgár Labdarúgó Szövetség – az UEFA közreműködésével – előbb zárt kapus mérkőzéssé tette a találkozót, majd többször is megváltoztatta annak helyszínét a bolgár ultrák tüntetésétől tartva…

A stadionmizéria mellett rengeteg sérülés is nehezíti a magyarok dolgát, Varga Barnabás, Orbán Willi, Sallai Roland és Loic Nego sem játszhat az utolsó két Eb-selejtezőn. A továbbjutás viszont így sem foroghat veszélyben, Szoboszlai Dominikék egyetlen pontra vannak a csoportelsőségtől és a németországi kontinenstornától, amelyre eddig kilenc csapat (Franciaország, Belgium, Törökország, Portugália, Spanyolország, Anglia, Ausztria, Skócia, illetve a rendező Németország) kvalifikálta magát.

A piros-fehér-zöld nemzeti tizenegy bulgáriai vendégjátékán túl, rengeteg további meccs közül szemezgethetnek a futball fogadás kedvelői. A legnagyobb téttel bíró csütörtöki találkozókon Szlovákia vívhatja ki az Eb-szereplés jogát, míg péntek este két csoportban is nagy hajrára van kilátás: Hollandia és Görögország, valamint Wales és Horvátország futnak versenyt az egyenes ágon történő kijutásért.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Eb-selejtezőkre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!