Online sportfogadás: Előre Párizsért

április 12, 2024

A kézilabda fogadás kedvelői rég tudják, hogy miért lesz nagyon fontos a péntek este a sportág hazai rajongói számára. A magyar női kézilabda-válogatott a párizsi kijutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésre készül, a mieink ellenfele Svédország lesz.

A svéd csapat alapvetően komolyabb játékerőt képvisel a magyarnál, ugyanakkor hazai pályán egyértelműen az lehet a cél, hogy legalább szorossá tegyék a lányok a találkozót. A pénteki játéknap mindenesetre nem sokat mondott el a két csapat egymáshoz viszonyított erejéről, ugyanis nagyon más típusú találkozót játszottak a felek. Az mindenesetre biztos, hogy akit nemcsak futballban érdekel az online fogadás, nagyon figyel majd erre a találkozóra.

Ráadásul ha most kezdesz játszani nálunk, különösen jól jársz. Töltsd fel a számlád legalább 3300 Ft értékben és jóváírunk neked egy 50%-os befizetési bónuszt!

A hétvégi futballkínálatból pedig kiemelkedik többek között az Arsenal és az Aston Villa találkozója. A két csapat mérkőzése a bajnoki cím és az európai kupaindulás szempontjából sem lesz jelentéktelen, arról nem is beszélve, hogy mindkét gárda tud rendkívül szórakoztató mérkőzéseket játszani. A bajnoki versenyfutás pedig olyan szoros, hogy egyetlen pontvesztés sem fér bele.

A foci fogadás kedvelői egész évben nyeregben érezhetik magukat nálunk. Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást. Ha pedig te leszel az egyik végső nyertesünk, páros jegyet nyerhetsz a magyar válogatott egyik Eb-meccsére vagy a BL-döntőre.