Online sportfogadás: Előzni fog az Arsenal?

október 6, 2023

Ha hétvége, akkor rangadók. Már alighanem tűkön ülnek a foci fogadás hívei, szombat délután pedig indul is a nagyüzem. Kezdésként a Borussia Dortmund látja vendégül az Union Berlin csapatát: egyik gárda sincs túl jó formában, sőt a fővárosiak durva zuhanórepülésben vannak ebben az idényben… A Juve sem tündököl idén, a torinói derbire viszont megkétszerezett erővel készülhetnek a Zebrák, az oddsok alapján komoly favoritnak számítanak a Bikákkal szemben.

Vasárnap minden szem az Arsenal-Manchester City rangadóra szegeződik majd. A Premier League tavalyi ezüstérmese látja vendégül a regnáló bajnokot egy háromesélyes mérkőzésen: az Ágyúsok hétközben botlottak a Bajnokok Ligájában, míg a City a múlt héten a Newcastle United és a Wolverhampton Wanderers ellen is alulmaradt, de még így is Pep Guardiola – listavezető – csapata az esélyesebb. Egy hazai sikerrel viszont előzhet a Mikel Arteta vezette londoni gárda.

Persze nem csak ezt az egy találkozót érdemes kiemelni a hét utolsó napjáról: a Brighton a Liverpoolt, a Lazio az Atalantát, az Atlético Madrid a Real Sociedadot, a Bayern München a Freiburgot, míg a Napoli a Fiorentinát fogadja. Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

A hétvége zárásaként pedig következzen egy igazi tengerentúli, tojáslabdás rangadó: a hibátlan San Francisco 49ers fogadja a hosszú-hosszú idő után ismét Super Bowl győzelemben reménykedő Dallas Cowboyst.