Online sportfogadás: Elrajtolt az NFL-szezon

szeptember 11, 2023

A foci fogadás kedvelői nem néznek igazán mozgalmas napok elé, hiszen lassan véget ér a válogatott szünet, a játékosok pedig hamarosan visszatérnek saját klubjaikba. Néhány mérkőzés maradt még a hét elejére, így azért online fogadás szempontjából sem lesz eseménytelen a hétfő este. Meglepően nagy tétje van például az Örményország-Horvátország mérkőzésnek, hiszen előbbi csapat - ugyan egy meccsel kevesebbet játszva - de ugyanúgy 7 ponttal áll, mint Modricék. Ráadásul mivel Törökország mindkettőjüknél több meccset játszott, még az első hely sem elérhetetlen egyik gárda számára sem.

De hasonlóan izgalmasnak ígérkezik az egész selejtezősorozat talán legkellemesebb meglepetését okozó Luxemburg portugáliai vendégjátéka. A luzitánok itt magabiztosan vezetik a csoportjukat, de a másik csapat óriási lépést tehetne a kijutás irányába.

Több labdarúgó mérkőzés mindig nagyobb nyeremény lehetőségét hordozza magában. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Még érdekesebbenek ígérkezik azonban az NFL, ahol most zajlik az első forduló és amelyre szintén az általunk kínált legjobb oddsok segítségével tudtok fogadást kötni. Az első körből egy mérkőzés van még hátra, a Buffalo Bills fogadja a New York Jets-t. Előzetesen előbbi csapat tűnik esélyesebbnek, de talán mindenki kíváncsi arra is, hogy Aaron Rodgers vezetésével mire megy majd a Jets.