Online sportfogadás: Európai kitekintés

február 26, 2024

Hétfő estére egy igazi ínyencséggel készülünk a foci fogadás kedvelői számára. Ezúttal Spanyolországba kalandozunk, a Girona ellenfele a Rayo Vallecano lesz. Míchel csapata a mostani idény egyik szenzációja, ám könnyen lehet, pont most érkeztünk el a szezonnak arra a pontjára, amikor némi visszaesés tapasztalható a gárdánál. Ezen az időszakon túl kell lendülni a BL-helyezés megtartásához. A Rayo Vallecano ehhez ideális ellenfélnek tűnik, a bajnokságban a 14. helyen álló rivális sincs jó formában.

Ha érdekel a sportág, most fantasztikus nyeremény ütheti a markodat! Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! A fődíj pedig nem más mint egy páros belépő az idei BL-döntőre vagy a magyar válogatott egyik Eb-meccsére!

Kézilabdában általában a Bajnokok Ligájára figyelnünk, de most ajánlunk néhány jónak ígérkező találkozót az Európa-ligából is. A Costanta-Dinamo Bukarest román rangadó a továbbjutásról szól a 4. csoportban, a németek is rendeznek egy házi csatát a Hannover-Rhein Neckar Löwen képében, este pedig jön a Sporting-Füchse Berlin csúcsrangadó visszavágója.

Most különleges ajánlattal tesszük még izgalmasabbá a kézilabda fogadást: köss egy fogadást legalább 8000 Ft értékben egy kézilabda meccsre és jóváírunk neked egy-egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást, amit felhasználhatsz a PICK Szeged – THW Kiel és a Montpellier – Telekom Veszprém mérkőzések során.