Online sportfogadás: Főpróba a Ligakupa fináléja előtt?

január 31, 2024

Január utolsó napjaira a sportdömpinget (vízilabda, kézilabda, amerikai futball) felváltotta a topligás labdarúgás, hiszen Angliában teljes fordulót rendeznek, míg Spanyolországban javában pótolnak a Spanyol Szuperkupa hétvégéjén Szaúd-Arábiában vitézkedő csapatok. Lássuk, melyek a legizgalmasabb találkozók futball fogadás szempontjából!

A keddi Premier League találkozókon a Newcastle birminghami győzelme okozott meglepetést, szerdán pedig jön a címvédő: a Manchester Citynek kötelező győznie a Burnley ellen, míg a Tottenham Hotspur szintén otthon tartaná a három pontot a Brentforddal szemben. A forduló rangadója egyértelműen a listavezető Liverpool, valamint a szezont gyengén kezdő, ám az utolsó öt PL-meccséből négyet megnyerő Chelsea csörtéje lesz. A két csapat egy hónap múlva az angol Ligakupa döntőjében is farkasszemet nézhet, a Vörösök pedig alighanem mind a két meccsen erőn felül küzdenek majd, hiszen Jürgen Klopp bejelentette: ez az utolsó idénye a Vörösök kispadján. Az oddsok – a bajnoki- és a kupameccsen egyaránt – Szoboszlai Dominikék győzelmét prognosztizálják, de egy rangadón bármi megtörténhet…

A Manchester United idegenben próbál meg felülkerekedni a Wolverhampton Wanderers gárdáján, míg a Bournemouthra a West Ham vár, így Kerkez Milos Londonban térhet vissza a PL-be a sérülése után.

Spanyolországban a botladozó Barcelona körül forr a levegő: Xavi bejelentette, a szezon végén távozik a katalán sztárcsapattól. Az egykori kiváló középpályás igyekszik levenni a terhet játékosairól, azonban a bajnoki cím így is elúszni látszik. A gránátvörös-kékek a hétközben szintén pályára lépő Atlético Madriddal lehetnek versenyben a bronzéremért, míg a Real Madridnak a Gironát kellene lehagynia a bajnoki címért – mindkét gigászra kemény küzdelem vár, annyi szent…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a hétközi Premier League, illetve La Liga meccsekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!