Online sportfogadás: Folytatódik De Rossi sikersorozata?

február 5, 2024

Daniele De Rossi, a Roma legendája nehéz örökséget vett át. És nem feltétlenül azért, mert José Mourinhóval ebben az idényben nagyon jól játszott volna a Roma, hanem mert sosem egyszerű egy mentálisan és játék tekintetében is padlón lévő együttest átvenni.

A római legenda azonban ha nem is szép játékkal, de hozta az első két bajnoki meccsét, és az is biztos, hogy a hírek következtében most az online fogadás kedvelői is jobban figyelnek a csapatra. Arra pedig minden esély megvan, hogy a csapat folytassa a jó szereplését, hiszen a hétfői ellenfél Cagliari borzasztó formában van és egyre egyértelműbben legyinti meg őket a kiesés szele. Minden bizonnyal nem lesz nagyon szép meccs, de az izgalmak garantáltak. 

Mindeközben Angliára is érdemes figyelnie a foci fogadás kedvelőinek, hiszen hétfő este a bajnoki cím szempontjából is fontos mérkőzést játszanak hétfő este. A Manchester City ellenfele Guardioláék egyik mumusa, a Brentford lesz. Thomas Frank csapata az elmúlt években többször is meglepte a Cityt, így biztosra nem lehet menni, de az tény, hogy ha nyer a kék alakulat, még szorosabb lehet a bajnoki versenyfutás, amit egyébként is összerázott az Arsenal Liverpool elleni győzelme. 

A legjobb oddsok mellett különleges ajánlatokkal növeljük a foci fogadás izgalmait: akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!