Online sportfogadás: Fontos meccsek kézilabdában

november 10, 2023

A hétvége leginkább a kézilabda fogadás rajongói számára lesz igazán izgalmas, hiszen számtalan rangadót rendeznek, a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban egyaránt. 

Kezdjük is utóbbival, hiszen a férfiaknál jön a szezon első örökrangadója, a megújult OTP Bank-Pick Szeged fogadja a Telekom Veszprémet. Kárpáti Krisztián csapata eddig a vártnál jobban szerepel, így reménykedhetnnek abban is, hogy megszorongatják majd a nagy riválist. Momir Ilics együttese viszont a Barcelona elleni győzelem után önbizalomtól duzzadva készülhet. Az általunk kínált legjobb oddsok szerint a Veszprém a találkozó esélyese, de az igazán biztos, hogy utólag lesz majd miről beszélni. 

Ha az Unibettel játszol, a hétvégén kifejezetten jól jársz. Töltsd fel a számládat és jóváírunk neked egy 25%-os befizetési bónuszt, akár 10 ezer Ft értékig!

Emellett a női Bajnokok Ligájában is zajlanak az események, az online fogadás rajongói itt sem maradnak majd remek meccsek nélkül. A Ferencváros a lengyel Lubin ellen gyűjtheti be biztosan a két pontot, a Debrecen a CSM Bukarestet mentheti meg, a Győr pedig rangadót játszik a Bietigheim ellen. Ha itt is összejön a győzelem, minden bizonnyal a csoportelsőség is meglehet a Győrnek. 

Különleges ajánlatainkkal most is jól járhatsz. Köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!