Online sportfogadás: Hétkezdő NBA-dömping, hétközi PL-forduló

január 29, 2024

Január utolsó napjai nem is alakulhatnának jobban a kosárlabda fogadás híveinek szempontjából: magyar idő szerint kedd hajnalban ugyanis nagyon-nagyon sűrű játéknapnak örülhetnek az NBA-rajongók. Tizenkét mérkőzést rendeznek, azaz huszonnégy gárda lép a parkettre, köztük a liga legjobb formában lévő csapatai, a három rangadó pedig csak még tovább fokozza a várakozás izgalmait.

A Cleveland Cavaliers és a Los Angeles Clippers is a saját konferenciája krémjéhez tartozik, ám jelenleg a nagy négyes vezette nyugati partiak teljesítenek jobban: Kawhi Leonard, Paul George, James Harden és Russell Westbrook akár a bajnoki címet is megcélozhatják. Hasonlóan nagy álmokat dédelget az Oklahoma City Thunder csikócsapata, amely mostanában kicsit visszafogottabban teljesít, a Minnesota Timberwolves ellen viszont nagy szüksége lenne a győzelemre, különben Anthony Edwardsék ugorhatnak a konferencia élére. A címvédő Denver Nuggets és a 2021-ben bajnoki gyűrűt nyerő, ugyanakkor nemrég edzőváltáson áteső Milwaukee Bucks csörtéjét pedig aligha kell külön „reklámozni”.

A hétvégi FA-kupa összecsapások után visszatér a világ (egyik) legerősebb labdarúgó-bajnoksága, kedden öt Premier League találkozóra kerül sor: az oddsok alapján az Arsenalra sima győzelem vár Nottinghamben, a Brighton és a Crystal Palace is könnyedén nyerhet a Luton, illetve a Sheffield United ellen, míg a Fulham-Everton párharc igazi háromesélyes meccs. A legnagyobb durranás viszont az Aston Villa-Newcastle United randevú, szerdán és csütörtökön pedig pályára lép a többi sztárcsapat, Szoboszlaiék derbijéről már nem is beszélve.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a hétközi Premier League meccsekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!