Online sportfogadás: hétvégi sportdömping

szeptember 8, 2023

Barátságos mérkőzés, csoportmérkőzések, döntők: szeptember második hétvégéjén óriási kínálatból válogathatnak a sportfogadás kedvelői. A kosárlabda vb döntőjének párosítását még homály fedi, Szerbia és Kanada, valamint az Egyesült Államok és Németország csapnak össze a fináléba kerülésért: természetesen a Team USA a legnagyobb esélyes, de a két európai csapatot, illetve az NBA-sztárokra építő Juharleveleseket sem szabad leírni.

A női kézilabda Bajnokok Ligája 2023-2024-es idényében három magyar csapat is pályára lép, ráadásul esélyesként. A DVSC a svéd IK Sävehof gárdáját látja vendégül, míg a két rutinos sztárcsapat francia ellenfelekkel méri össze az erejét: a Ferencváros a Metzet fogadja, egy alighanem rendkívül szoros találkozón, a magyar bajnokságban megbotló Győri ETO pedig a Brest otthonába látogat.

Fogadj legalább kettes kötésben a női kézilabda Bajnokok Ligája meccseire és egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Vissza a döntőkhöz: a US Open női egyesében a mindössze 19 esztendős, amerikai Cori Gauff, illetve a fehérorosz Aryna Sabalenka jutott a fináléba – utóbbi versenyző valamivel esélyesebb a győzelemre. A férfiaknál még nincs meg a döntő párosítása, de a tenisz fogadás rajongói egy Novak Djokovic-Carlos Alcaraz fináléban bíznak: kétségtelen, hogy jelenleg ez a világ legerősebb párosítása, ám először még túl kell jutnia az elődöntőkön a két szupersztárnak.

Végül, de nem utolsósorban, a magyar labdarúgó-válogatott is pályára lép vasárnap este, Csehország lesz az ellenfél a Puskás Arénában. A szerbek elleni siker után Marco Rossi bátran kísérletezhet a barátságos mérkőzésen, az eredmény másodlagos.