Online sportfogadás: Hol a helye de Zerbi csapatának?

december 21, 2023

A szezon egyik legkellemesebb meglepetése kétségtelenül a Brighton. Roberto de Zerbi együttese jelenleg majdhogynem minden mutatóban a top 4-be kívánkozik, játékuk pedig talán még látványosabb, mint az eredménysoruk, pedig ahogy kiemeltük, az sem utolsó. Ugyanakkor a hétvégén szembejött velük a valóság: az Arsenal nagyon simán múlta felül az olasz tréner együttesét, így a Crystal Palace elleni meccs fontosabb lesz számukra, mint egy átlagos bajnoki találkozó, hiszen vissza kell térniük a győztes útra. A nálunk elérhető legjobb oddsok ezúttal is biztosítják, hogy a semleges nézőknek is izgalmas legyen a találkozó. 

Ha más ajánlataink is érdekelnek, látogasd meg decemberi promóciónk gyüjtőhelyét: nyerj ingyenes fogadást, pörgess extra készpénzért a Kaszinóban, valamint játssz a pókerasztalnál és söpörj be szuper nyereményeket! 

A darts világbajnokság is folytatódik a következő napokban. A délutáni programban Luke Woodhouse-nak lehet nehéz dolga van Peer ellen, Rob Cross a vb egyik meglepetésemberével, a francia Tricole-lal küzd, Damon Heta ellenfele pedig az angol Lukeman lesz. Az online fogadás kedvelői ezeket a párosításokat látva nyugodtan reménykedhetnek az ötszettes csatákban és a kilencnyilasokban. 

Ahogy azt már megszokhattátok, a darts világbajnokságra remek ajánlattal készültünk: fogadj a PDC World Championship meccseire és vágj zsebre 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást akár minden nap!