Online sportfogadás: Jön a Ferencváros legfontosabb El-mérkőzése

november 8, 2023

Remenknek ígérkezik a szerdai nap a foci fogadás szempontjából, hisz folytatódik a Bajnokok Ligája, továbbra is remek meccsek várnak ránk, érdemes már kora este a különböző sportcsatornákra kapcsolni. A korábbi programban kiválónak ígérkezik a Napoli és az Union Berlin csörtéje, bár azért ad ennek a meccsnek egyfajta pikantériát a németek formája, hiszen legutóbbi öt mérkőzésüket elvesztették. 

Ennélfogva a továbbjutásra már nincs sok esélyük, ugyanakkor az előttük lévő csapatok dolgába beleszólhatnak. Az esti találkozók közül pedig megint csak kiemelkedik az Arsenal-Sevilla találkozó, amelyen az Ágyúsok nem mehetnek biztosra, pláne, hogy Mikel Arteta csapata elvesztette a legutóbbi két mérkőzését. 

A Bajnokok Ligájára a legjobb oddsok mellett kiemelt ajánlatokkal is készülünk. Válaszolj helyesen minden kérdésre és vidd el a részed a 8 millió Ft-os nyereményalapból. 

Csütörtökön pedig jön a Ferencváros eddigi legfontosabb Európa-liga mérkőzése. A Genk elleni csörtében kérdés nélkül a továbbjutás a tét, így nem véletlen, hogy ez lesz az online fogadás csúcseseménye ezen a héten. A kinti meccs alapján nincs rossz esélye a Fradinak, ugyanakkor a kerete a belgáknak erősebb. Az biztos, hogy izgalmas meccsre számíthatunk. 
Most ráadásul az új játékosok is jól járnak az Unibettel: töltsd fel a számládat és jóváírunk neked neked egy 25%-os befizetési bónuszt, akár 10 ezer Ft értékig!