Online sportfogadás: Jön a legfontosabb mérkőzés

december 4, 2023

Ritkán adódik olyan, hogy egy világverseny sorsolásának pillanatában rögtön lehet tudni, hogy melyik az a két (most már elképzelhető, hogy három) mérkőzés, amelynek a megnyerése feltétlenül szükséges a magyar válogatottnak a vb legjobb nyolc csapata közé kerüléshez. 

Az egyik ilyen hétfő este jön: a magyar válogatott ellenfele Montenegró lesz, a találkozó megnyerése pedig csoportgyőzelmet és kedvezőbb meccssorrendet jelentene a középdöntőben. Az online fogadás szempontjából tehát ez egy kiemelt találkozó lesz, az általunk kínált legjobb oddsok szerint pedig egyértelműen a magyar válogatott a meccs esélyese. Ám ezt a különbséget a pályára kell vinni…

Ha különösen érdekel a kézilabda, ne feledd a Bajnokok Ligáját sem! Köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!

Kedden pedig már a Premier League is folytatódik, két olyan mérkőzéssel, ami ugyan simának tűnik, közel sem biztos, hogy végül az lesz. Elsőként a Wolves fogadja a Burnleyt. Előbbi csapat szépen kezdi megszilárdítani a helyét a középmezőnyben, a Burnley viszont hiába játszik sok meccsen jól, egyelőre biztos kiesőnek tűnik. Az Arsenal a Luton Town-hoz látogat, ahol már sok nagy csapat megégett, biztosra tehet Artetáék sem mehetnek.