Online sportfogadás: Jutalomjáték, de azért ne kapjunk ki…

november 17, 2023

A legfontosabb: a magyar labdarúgó-válogatott ott lesz a 2024-es Európa-bajnokságon!

A kijutás viszont nem ment egyszerűen, sőt… Litvánia ellen már be lehetett volna biztosítani a kontinenstornán való szereplést, ám Kaunasban csak döntetlent ért el Marco Rossi együttese, majd jött a Bulgária elleni thriller. Végül – nagy nehezen – összejött a szükséges egy pont Szófiában, jövő nyáron tehát Németországban lesz jelenése a piros-fehér-zöld gárdának, amely a csoportelsőséget is megszerezheti Montenegró ellen.

A pirosmezes Sólymok vasárnap délután érkeznek a Puskás Arénába, hogy megpróbálják kvalifikálni magukat az Eb-re: egy esetleges montenegrói győzelem Európa-bajnoki szereplést érhet, ha Szerbia – óriási meglepetésre – hazai pályán vereséget szenvedne Bulgária ellen. Az oddsok egyértelmű szerb sikert prognosztizálnak, így viszont Szoboszlai Dominikék sem engedhetik el teljesen az utolsó selejtező mérkőzést: szerb győzelem és magyar vereség esetén ugyanis előbbi csapat szerzi meg a G jelű ötös első helyét. Az egy, illetve a három pont viszont biztos csoportelsőséget jelent.

Nagy meccsekből a többi csoportban sem lesz hiány: Dánia és Szlovénia az első helyért harcolnak, Olaszországnak Észak-Macedónia ellen kell versenyben maradnia a csoport második helyéért, míg Lengyelország és Csehország szintén a második pozícióért ütköznek meg, Hollandia pedig végleg maga mögött hagyhatja a tabellán Görögországot. A jövő hét elején pedig folytatódnak az izgalmak!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Eb-selejtezőkre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!