Online sportfogadás: Kellemetlen rangadók

szeptember 30, 2023

A hétvége izgalmas alakul majd a foci fogadás kedvelői számára, hiszen minden napra jut legalább egy olyan mérkőzés, ahol ugyan papíron egyértelműnek tűnnek az erővisznyok, de közel sem biztos, hogy végül valóban az nyeri majd meg az összecsapásokat. akire előzetesen számítottunk. Péntek este rögtön egy Barcelona-Sevilla mérkőzéssel nyit a dömping. A tabellán jelenleg egyértelmű a különbség a két csapat között, a Barca harmadik, az andalúziaiak pedig csak a 13. helyen állnak, de pontosan tudjuk, hogy az olyan meccseken, amikor gátlás nélkül álhatnak be védekezni, hallatlanul veszélyesek tudnak lenni. 

A mérkőzés még izgalmasabb lehet egy kizárólag magyar játékosok számára életre hívott ajánlattal. A részvétel rendkívül egyszerű: iratkozz fel, majd köss egy fogadást legalább 1500 Ft értékben bármilyen labdarúgó meccsre és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben. 

Szombat este pedig Szoboszlai Dominik csapata játszik vérbeli rangadót.  A Liverpool ellenfele az a Tottenham lesz, amelyet szépen lassacskán többen bajnokesélyesnek tekintenek. Ange Postecoglou jött, látott és győzött, világos alapelvei már most szép játékot és jó eredményeket hoztak. Hogy ez ezúttal is így lesz-e, az persze kérdés, hiszen a Liverpool sem panaszkodhat a szezonkezdésre, Kloppék is szépen gyűjtögetik a pontokat. Egy biztos, mi a legjobb oddsokkal készülünk az online fogadás megszállótjai számára. 

Ha több meccs is érdekel, ezen a hétvégén is nagyobb nyeremény ütheti a markodat: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!