Online sportfogadás: Kezdődik a Bajnokok Ligája!

szeptember 18, 2023

Nem kell tovább várniuk a foci fogadás rajongóinak, indul a három nemzetközi kupasorozat, köztük a BL, amelynek lebonyolítása gyökeresen megváltozik a 2023-2024-es szezon után. Az utolsó „klasszikus” idényt egy igazi rangadó nyitja: a tavalyi elődöntős AC Milan fogadja a Newcastle Unitedot, amely Angliában már letette a névjegyét, most pedig a nemzetközi porondon kezdene komolyabb menetelésbe. A „halálcsoportban” – a Szarkák és a Rossoneri mellett – a Paris SG és a Dortmund kapott még helyet – ez lehet a csoportkör legizgalmasabb kvartettje.

A keddi játéknapon pályára lép továbbá a címvédő Manchester City, az ismételten csúcsra törő Barcelona, valamint a magyarokkal felálló RB Leipzig. A Feyenoord-Celtic igazán patinás párosítás, míg a Lazio-Atlético Madrid csörte igazi háromesélyes mérkőzésnek ígérkezik.

Már a csoportmeccsek kezdete előtt sokan megpróbálják megtippelni a végső győztest: nos, nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az oddsok ismét a Pep Guardiola vezette Manchester City aranyérmét prognosztizálják. A Bayern München szintén a csúcsra tör, ám egyelőre még nem a legjobb a bajorok formája, míg a Real Madridnak a keret vékonysága lehet az Achilles-sarka. A Barcelona vagy az Arsenal sikere vaskos meglepetés lenne, ahogy a Manchester United esetleges nagy menetelése is. Sötét ló lehet a tavaly döntőt játszó Inter, valamint a Newcastle, míg a Paris SG győzelmére most kisebb esély van, mint az elmúlt években bármikor.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!