Online sportfogadás: Kezdődnek az Európa-bajnoki pótselejtezők

március 20, 2024

A 2016-os és a 2020-as kontinenstorna előtt izgulhattak a magyar szurkolók, hogy a labdarúgó-válogatott vajon kivívja-e a pótselejtezőn az Eb-szereplés jogát. Végül mindkétszer sikerült a kvalifikáció, nyolc éve Norvégia, négy esztendővel ezelőtt pedig Bulgária és Izland testén keresztül verekedte be magát Európa legjobb 24 gárdája közé a nemzeti tizenegy. A 2024-es Európa-bajnokságra a magyar válogatott magabiztosan jutott ki, a teljes mezőny kialakulásához azonban még három csapatra szükség van.

Tizenkét gárda, három ág, három bajnok. A foci fogadás rajongói összesen kilenc mérkőzést láthatnak majd a pótselejtezők során, a kőkemény küzdelem pedig garantált. Talán az A ág a legerősebb: Lengyelország Észtországot, Wales pedig Finnországot fogadja, majd a két meccs győztesei döntőznek egymással. Az oddsok alapján Lengyelország a legesélyesebb, de Wales szívós csapatával meggyűlhet Lewandowskiék baja…

A B ágon Ukrajna dominálhat, a kék-sárga tizenegy Olaszország és Anglia dolgát is megnehezítette a selejtezőcsoportban, most pedig Bosznia-Hercegovina lesz az első ellenfél. A másik párharcot Izrael és Izland vívják (Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban), meglepő lenne, ha nem az előbbi párosítás győztese váltaná meg a belépőjegyét a németországi tornára.

A 2004-ben Eb-finálét játszó Görögország a C ágra csúszott, ám szerencséjére annak könnyebb oldalára, hiszen Kazahsztán ellen kezdenek a hellének. A Khvicha Kvaratskhelia mágiája által is repített Grúzia a bosnyákokat kétszer, Izlandot pedig egyszer legyőző Luxemburgot látja vendégül, majd jöhet a döntő. Vajon a – rendezésben is jártas – lengyel-ukrán-görög hármas jut ki az Európa-bajnokságra?

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Eb-pótselejtezőkre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!