Online sportfogadás: Kupameccsek mindenütt

január 10, 2024

Talán már a futball fogadás fehéröves kezdői sem lepődtek meg azon, hogy a Chelsea ismét megégett: hiába az oddsok prognosztizálta kékmezes győzelem, a londoniak beleszaladtak a késbe a Middlesbrough otthonában az angol Ligakupa elődöntőjében. A másik ágon a végső győzelem legfőbb várományosa, a Liverpool otthon kezdi meg a Fulham elleni kétmeccses párharcot – természetesen a Szoboszlait nélkülöző Vörösök az esélyesebbek.

A szerda este a városi rangadóktól lesz hangos, hiszen a Spanyol Szuperkupa szaúd-arábiai négyes döntőjének első mérkőzését a két madridi gigász vívja. A Real Madrid-Atlético Madrid párharc győztese bejut a hétvégi döntőbe, ahol a Barcelona-Osasuna duó győztesével mérheti majd össze erejét. Nem kérdés, hogy a nagyok közül a katalánok sorsolása a legkönnyebb, ugyanakkor mostanában nincsenek jó formában a gránátvörös-kékek…

A Coppa Italia negyeddöntőjében a Fiorentina már kipöckölte a Bolognát, míg a Juventus ugyanerre készül a Frosinone ellen. A Lazio és az AS Roma városi rangadója azonban már nem ennyire egyértelmű, sőt: a legutóbbi hat Derby della Capitale közül egy döntetlenre végződött, míg a Sasok háromszor, a Farkasok pedig kétszer diadalmaskodtak – most is háromesélyes összecsapásra van kilátás. Az örök város klubjainak vetélkedése után pedig érkezik az északi rangadó, ahol az AC Milan az Atalanta gárdáját fogadja. A cél minden esetben a négy közé kerülés!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a hétközi kupamérkőzésekre és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!