Online sportfogadás: Le kell győzni a házigazdát!

január 22, 2024

A magyar férfi kézilabda-válogatott egészen elképesztő teljesítményt nyújtva menetel a németországi Európa-bajnokságon. A hibátlanul abszolvált csoportkör után a középdöntő első meccsén viszont megbotlott Chema Rodriguez együttese: hiába ígértek piros-fehér-zöld sikert az oddsok, az Eb meglepetéscsapata, Ausztria behúzta a győzelmet, majd a házigazda ellen ikszelt, így a magyar válogatott számára csak egy út vezet az elődöntőig. 

Menekülés a győzelembe! Horvátország csodálatos legyőzése után a házigazda Németország elleni összecsapás borzolhatja a kézilabda fogadás kedvelőinek idegeit… A találkozó tétje óriási: a vesztes alighanem kiszáll a legjobb négybe jutásért vívott harcból, míg a győztes az utolsó középdöntős párharcban futhat versenyt Ausztria – jócskán a tudásuk felett teljesítő – legjobbjaival. Aligha Bánhidi Bencéék élvezik majd a kölni közönség támogatását, újabb bravúrra lesz szükség – a receptet már ismerjük!

A kézilabda Európa-bajnokság izgalmai egész héten folytatódnak, de foci fogadás terén is akad pár csemege. Az Afrikai Nemzetek Kupájában érik a csillaghullás, a „fekete kontinens” tornáján Kamerun, Ghána, Algéria, Egyiptom, valamint a rendező Elefántcsontpart válogatottja is a kiesés szélére sodródott a csoportkör második fordulója után…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az ANK találkozóira és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!

Igazi hétindító ínyencségként pedig érdemes megnézni az Olasz Szuperkupa fináléját is: a Napoli és az Inter szaúd-arábiai derbijén a Nerazzurri az esélyesebb!