Online sportfogadás: Lehetetlen küldetés vár a Liverpoolra?

április 17, 2024

Jürgen Klopp Mersey-parti búcsúidénye egyelőre nem alakul a legjobban... Az LFC jól kezdte a szezont, behúzta az angol Ligakupát, illetve a bajnokságban is átvette a vezetést. Ezt követte az FA-kupa búcsú, ami csak a hullámvölgy kezdete volt, miután jelen pillanatba úgy tűnik, a Vörösök egyetlen hét alatt „lenullázták” a szezonjukat. A bajnokságban a Manchester United elleni ikszet egy hazai vereség követte, ráadásul a Crystal Palace volt az elkövető, az Európa Liga legjobb nyolc csapata között pedig valósággal megsemmisítette Szoboszlai Dominikékat az Atalanta.

A bergamói gyors – oddsok ide vagy oda – átgázolt a saját közönsége előtt csak szenvedő Liverpoolon, ezek után az itáliai visszavágó formalitásnak tűnik. Persze a foci fogadás öreg rókai tudják: a kikötővárosiakat sosem szabad leírni, erről az AC Milan vagy éppen a Barcelona hívei és játékosai hosszan tudnának mesélni… A Rossonerinek egyébként szintén idegenben kellene megfordítania az AS Roma elleni EL-párharcot, míg a Marseille hazai pályán készül ugyanerre a Benficával szemben. A német bajnoki címet besöprő Bayer Leverkusen kétgólos előnyből várja a londoni visszavágót a West Ham ellen: a Kalapácsosok legutóbb 5-0-val küldték haza a Freiburgot, de a Gyógyszergyáriak teljesen más játékerőt képviselnek.

Az Európa Konferencia Liga negyeddöntős párosításai sem lefutottak, sőt. Mind a négy párharc teljesen nyitott: a PAOK, a Fenerbahce és a Lille saját közönsége előtt fordíthat a Club Brugge, az Olympiakosz és az Aston Villa ellen, míg a Fiorentina-Plzen csörte egy 0-0-s döntetlen után folytatódik, Olaszországban.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Európa Liga, illetve az Európa Konferencia Liga negyeddöntőinek visszavágóira és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!